Huurcheck, puntentelling en wetten en regels voor verhuurders

Het verhuren van woningen in Nederland is een veelal complexe aangelegenheid met talloze valkuilen, met name voor de verhuurder. De huidige informatieve websites over huren en verhuren, veelal ontwikkeld door overheids- of gemeentelijke instanties, zijn voornamelijk gericht op het informeren en beschermen van huurders.

Verhuurcommissie.nl komt echter juist op voor de belangen van kleine beleggers, (particuliere) verhuurders en huiseigenaren die hun woning willen verhuren of reeds verhuurd hebben. Bijvoorbeeld als verhuurbelegging of vanwege een tegenvallende verkoop, proef samenwonen of een tijdelijk verblijf in het buitenland.

Verhuurcommissie.nl heeft alle belangrijke informatie gebundeld, licht de huidige wet- en regelgeving toe vanuit het perspectief van de verhuurder en verzorgt alles wat u als verhuurder nodig heeft. Van een betrouwbare verhuurmakelaar tot een puntentelling met energielabel.

voordelen van platform Verhuurcommssie, al 7 jaar een feit.

Eindelijk is er een kennisplatform waar verhuurders ervaringen kunnen uitwisselen, informatie kunnen vinden over het verhuren van woningen en antwoord krijgen op aan verhuur gerelateerde vraagstukken.


Verhuurcommissie.nl
voor verhuurders, door verhuurders