Juridisch advies bij verhuur van woningen

Mr. K.G.O. (Kwaku) Afriyieh is advocaat die in het bijzonder gespecialiseerd is in het huur- en vastgoedrecht. Afgelopen jaren heeft hij veel verhuurders (particuliere huiseigenaren)  via  www.verhuurcommissie.nl ,  geadviseerd over huurkwesties. Veel vragen van verhuurders/huizenbezitters/investeerders zijn helder door hem beantwoord. Hij staat tevens verhuurders regelmatig bij in gerechtelijke procedures. De verhuurders zijn zeer positief over zijn kennis, kunde en handelwijze. Dit wordt regelmatig als feedback teruggekoppeld. De heer Kwaku Afriyieh is thans als advocaat-partner verbonden aan Parmentier Advocaten te Haarlem, daarvoor werkte hij als advocaat te Alkmaar en stond hij voornamelijk huurders bij in huurkwesties.

Hij is echter landelijk actief en staat verhuurders bij in ingewikkelde huurkwesties. Of het nu een verhuurder is uit Groningen of Maastricht, de inzet is en blijft tomeloos. Soms raakt het huurrecht andere rechtsgebieden, zoals het bestuursrecht. Hierbij valt te denken aan een bestuurlijke boete die het college van burgemeester en wethouders van een gemeente aan een verhuurder opleggen, omdat de verhuurder zijn/haar woning zonder de benodigde vergunning verhuurt en of omzet in onzelfstandige woningen. Voorts behandelt hij vragen tussen de vereniging van eigenaren (VvE) en lid/leden daarvan. Bijvoorbeeld als een lid een deel van het appartement zou willen gaan verhuren en de VvE daar niet mee eens is.

Of sluiting van een woning door de burgemeester van een gemeente, omdat er in strijd wordt gehandeld met artikel 13b Opiumwet. Hoe kunt u als verhuurder dit soort problemen het beste voorkomen? Dit soort vragen heeft de heer mr. Afriyieh afgelopen jaren tevens behandeld.  Bel of mail hem geheel vrijblijvend met al uw vragen over het verhuren van uw woning.