Huurprijscheck en puntentelling

WOZ-waarde
Voer de WOZ-waarde van de woning in. Als u deze WOZ-waarde niet weet, dan kunt u deze opvragen bij uw gemeente. Meer informatie over het puntensysteem en WOZ vindt u op  Rijksoverheid.nl


WOZ-waarde woning in COROP-gebieden Amsterdam en Utrecht
Voldoet de woning aan alle onderstaande voorwaarden:

  1. De woning is gelegen in een COROP-gebied van Amsterdam of Utrecht.
  2. De oppervlakte van de vertrekken en overige ruimten is kleiner dan 40 m².
  3. De woning wordt opgeleverd in 2018 of later.

Hoogniveau renovatie of bouwjaar van de woning 2015 of later? (info)
Is de woning opgeleverd in het kalenderjaar 2015 of later, of is een ingrijpende renovatie uitgevoerd waarbij de energieprestatie op het niveau is gebracht van een nieuwbouwwoning zoals bepaald in het Bouwbesluit 2012, een zogeheten hoogniveau renovatie.


Renovatie (info)
Voldoet de renovatie aan alle onderstaande voorwaarden:

  1. De renovatie heeft niet geleid tot een woning waarbij de energieprestatie voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit 2012 voor nieuwbouw, een zogeheten hoogniveau renovatie.
  2. De oplevering heeft plaatsgevonden op of na 1 oktober 2016.
  3. Er is meer dan € 10.000 geïnvesteerd.

Huistelefoon met video
Heeft de woning een huistelefoon met video, waarmee men kan zien wie er voor de deur staat als er is aangebeld.


Woonvorm (info)
Geef aan om wat voor soort woning het gaat.


Energieprestatie
Is er voor de woning een geldig Energie-Index (EI) of een Energielabel afgegeven? Energielabels werden afgegeven tot 1 januari 2015, vanaf 1 januari 2015 is de Energie-Index van toepassing. Welk label of welke index u heeft, kunt u terugvinden op Zoekuwenergielabel.nl

Is er een energieprestatievergoeding afgesproken, selecteer dan deze optie in de keuzelijst. Meer informatie over dit onderwerp kunt u terugvinden op www.rijksoverheid.nl


Monument (info)
Is de woning onderdeel van een rijksmonument (zie monumentenregister) of een beschermd stads- en dorpsgezicht. In de toelichting onder 'info' leest u hier meer informatie over.


Vertrekken (info)
Uit welke vertrekken, inclusief keuken en badkamer, bestaat de woning en wat is de oppervlakte van het betreffende vertrek. Het gaat dus alleen om vertrekken voor eigen gebruik. Geef ook aan of het vertrek verwarmd is. Maximaal 2 decimalen achter de komma gebruiken bij het m² veld.


Overige ruimten (info)
Welke overige ruimten heeft de woning, zoals een berging of een aparte ruimte voor de wasmachine. Geef ook aan of de ruimte verwarmd wordt. De oppervlakte van de hal, gang, overloop etc. telt niet mee. N.B. De gemeenschappelijke ruimten geeft u later aan bij de stap 'Gemeenschappelijk'.


Verwarmde ruimten zoals een hal, gang of overloop (info)
Overige ruimten die hierboven niet zijn genoemd tellen alleen mee als verwarmd vertrek als in deze ruimte een radiator is geplaatst. Denk hier aan ruimten zoals een hal, gang of overloop.


Aanrecht in keuken
Geef aan wat de lengte is van het aanrecht in de keuken. Spoelbakken tellen mee in de lengte van het blad, een inbouwkookplaat niet.


Extra voorziening
Zijn er in de keuken extra voorzieningen aangebracht, zoals inbouwapparatuur of mengkranen. Het gaat alleen om extra voorzieningen die door de verhuurder zijn aangebracht.


Extra tegelwerk
Hoeveel vierkante meters (extra) wand- of vloertegels zijn in de keuken aangebracht. De wandtegels aan de aanrechtkant zijn verplicht tot een hoogte van 1,50 m, zijn tevens andere muren betegeld, dan telt dit als extra tegelwerk. Vloertegels zijn altijd extra, het gaat alleen om tegelwerk dat door de verhuurder is aangebracht.

Hoeveel m² extra wandtegels zijn er geplaatst?

Hoeveel m² vloertegels zijn er geplaatst?


Luxe uitvoering Is er sprake van een algehele luxe uitvoering, bijvoorbeeld door een natuurstenen aanrechtblad, massief houten frontjes, ingebouwde verlichting, luxe wand-, vloer- en/of plafondafwerking. Het gaat opnieuw alleen om zaken die door de verhuurder zijn aangebracht.

Is er sprake van extra afgewerkt kwaliteit in de keuken?


Toiletten en wastafels
Hoeveel toiletten en wastafels heeft de woning in totaal, ook in de badkamer. Een fonteintje in een toiletruimte, een bidet en een lavet (enkel een aansluitpunt voor koud water), worden als wastafel gewaardeerd.


Voorzieningen in badkamer
Welke voorzieningen zijn in de badkamer aanwezig.

Extra voorzieningen
Welke extra voorzieningen zijn in de badkamer aanwezig, zoals thermostatische mengkranen of toiletkastjes. Het gaat alleen om extra voorzieningen die door de verhuurder zijn aangebracht.


Extra tegelwerk
Zijn er extra wandtegels aangebracht. Wandtegels zijn verplicht tot een hoogte van 1,50 m voor een badruimte en 1,80 m voor de doucheruimte, het gaat alleen om extra tegelwerk dat door de verhuurder is aangebracht

Hoeveel m² extra tegels is er geplaatst?


Luxe uitvoering
Is er sprake van een algehele luxe uitvoering van de badkamer, bijvoorbeeld door ingebouwde verlichting, luxe plafondafwerking en vloer- en of wandafwerking. Het gaat alleen om zaken die door de verhuurder zijn aangebracht.

Is er sprake van extra luxe afwerking van het sanitair?


Gemeenschappelijke ruimten en vertrekken
Zijn er ruimten of vertrekken die door meerdere huurders wordt gedeeld? Het gaat hier bijvoorbeeld om een gemeenschappelijke woonkamer, bij overige ruimte om een (fietsen)berging of garage en bij buitenruimte om een gemeenschappelijke tuin. Bij het gebruik van het m² veld maximaal 2 decimalen achter de komma invullen.

Buitenruimte
Heeft de woning een privé-buitenruimte, zoals een balkon of tuin, en wat is de oppervlakte.


Prive-carport
Heeft de woning een carport om een auto onder te zetten.


Zorgwoning (info)
Is de woning een zorgwoning? De woning moet dan in een woongebouw liggen met een gemeenschappelijke ruimte en bestemd zijn voor mensen met een fysieke beperking (drempelloos toegankelijk). Er moet minimaal een noodroepinstallatie aanwezig zijn.


Voorziening gehandicapten
Geef aan of de woning voorzieningen heeft zoals een verhoogd toilet of een traplift.


Einde

Voor het verkrijgen van de huurprijs (volgens de puntentelling naar aanleiding van informatie van de Rijksoverheid) is een betaling vereist van Euro 3,50. Vul uw emailadres in en klik op 'Verzenden'. Hiermee gaat u naar de betaalpagina en wordt het resultaat naar uw emailadres verzonden.

Aan deze puntentelling kunnen geen rechten worden verleend.
Verhuurcommissie.nl BV is op geen enkele manier aansprakelijk voor gebruik en/of eventuele juridische conflicten voortvloeiende uit aanwending van dit document.