Verhuur aan expats

Veel particuliere huiseigenaren en verhuurders, met name in de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, kiezen voor het tijdelijk verhuren van hun woning aan Expats in plaats van aan Nederlandse huurders. Redenen hiervoor zijn talrijk en uiteenlopend, maar altijd een gevolg van de huidige wet- en regelgeving en de risico's die dit met zich meebrengt voor de verhuurder.

In veel situaties kan het voordelen opleveren om uw woning te verhuren aan zogenaamde Expats. Expats worden doorgaans door verhuurders beschouwd als ideale en betrouwbare huurders. Mede omdat zij vaak niet op de hoogte zijn van bepaalde wet- en regelgeving, die eigenlijk uitsluitend gehanteerd wordt in Nederland en feitelijk niet bedoeld is voor tijdelijke huurders van woningen die in bezit zijn van particuliere huiseigenaren en verhuurders.

Verhuurcommissie.nl staat in contact met diverse gecertificeerde verhuurmakelaars in geheel Nederland die op regelmatige basis woningen verhuren aan Expats. Indien u hier meer informatie over wenst, neem dan contact met ons op.